Sunday, June 14, 2009

3rd reunion

Memori yang bakal dikenang dalam masa 6-10 tahun lagi, iaitu masing2 dengan gelaran dr.,ir,dr. alhafiz, etc. dan bersama isteri2 dan keluarga masing2...ngeh3

mmm...ni maybe hari terakhir sblm aku ke darul quran...ish3,berat rasa hati ni,tambah2 semalam baru je berlangsung nyer reunion kecil-kecilan ketige. Boleh ke reunion? boleh la,kami berjumpe kembali,jadi boleh la kata reunion. Majlis makan free tersebut dianjurkan oleh big boss acap radhi kita, sempena ayah nya buat majlis,jadi kami pun turut di jemput bagi mengisi perut masing2. Ngeh3,terima kasih daun keladi, ade mkn2 jgn lupe jemput lagi.

Majlis diserikan dgn kedatangan aku sbg tetamu kehormat(ngeh3),bersama dua org 'body guard' aku yg di'import' khas dari UIA(haha,sorry nas n sahor). Kemudian si budak taylor dtg, Nafis hakimi. Ini diikuti dgn panggilan kecemasan zakiy yg sesat di kl dgn membawa faiz, faiq(budak2 fly 4eva dq..ngeh3),dan bukhari. Wah,budak mtd..yg ukhuwah nya dgn smaplabu form 1 dan form 2 sgt lah dikekalkan beliau.(tabik springggg...kat kami! he3)

ni la lauk kenduri..sedappp,aku amik ayam 2 ketul..ngeh33


inilah budak2 yg blum lagi baca yaasin,tapi sudah menjamu selera..halal la..sebab tuh mereka sengih dlm gambar nie.hehehe

kami sudah kenyang,kami sudah borak, kami pun mulakan perjalanan ke le tour de low yatt.. tuh driver kami merangkap tuan rumah..(sory cap!!)

gambar ini nampak 'ok' kan??

tapi cuba teka apa yg tidak ok?? atas tuhh..tuh,tgk tuh..(ngeh3...aku terpengaruh..ooh tidak..)


Ketika di rumah acap radhi di AU2, dekat dgn rumah aku di AU3,taman keramat, kami turut berbincang2(eceh) ttg masa dpn masing2(lagi skali...eceh!!) Berikut antara info yg kami perolehi, saya sertakan,utk info batch zypher 22nd,spm 08.

NAME(prep college,course,country to go) scholar

ahmad zakiy tumadi(INTEC,medic,Jordan) MARA
ahmad faiq sa'dan(INTEC,medic,Jordan) MARA
amirun safwan(INTEC,medic,Jordan) MARA
ahmad faiz zaib(INTEC,medic,mesir) JPA
ahmad kamil(INTEC,medic, mesir) JPA
ahmad bokhari(INTEC,medic,mesir) MINDEF
nasrul hilmi(KMB, engin, australia) FELDA
asyraf halid(KMB,medic,uk) MARA
nafis hakimi(TAYLOR'S,accountantcy, new zealand*) PETRONAS
mohd fahmie prs(TAYLOR'S,engin,canada) JPA
muzakkir(TAYLOR'S, law, USA) JPA
amirul hisyam(SHAHPUTRA,medic,mesir) MARA
lokman hakim(UM,engin,jepun) JPA
arif aiman(UM,engin,jepun) JPA
wan zulhazmie(UM,engin,jepun) JPA
akhtar muzhaffar(INTEC,pharmacy,Australia) JPA
afiq hidayat-saya(INTEC,medic,ireland) JPA-------------->tolak(DQ) =(

nur hidayah borhanudin(INTEC,medic,ireland) JPA
shahida adam(-,quantity surveyor,australia) INTERNATIONAL
sara nursyaza(SHAHPUTRA,medic,mesir) MARA
farah adibah(SHAHPUTRA,medic,mesir)MARA
nasuha(SHAHPUTRA,medic,mesir) MARA
syamimie(SHAHPUTRA,medic,mesir) MARA
ain izzati(TAYLOR's, law,USA)JPA
almaz ruslan(KYUEM,acturial scie,USA*) MARA
aqilah hazian*(INTI COLL.,science, USA*)JPA
sakinah mazlan(INTEC,pharmacy, Australia)JPA

ok2,budak2 dalam negara,form 6 smaplabu, budak2 pompuan nnti saya tambah. xsempat nk letak skrg. HARAP MAAF dan jgn kecik ati. TUNGGU YE!

dan ...xtau sgt budak pompuan..tuh kurang informasi la. SGT MINTA MAAF. ok. nnti2 tmbh lagi.

9 thumbprints:

.:.nurhidayah.:. said...

afiq,salah eja nama aku,aku ni sensitif tau org salah eja nama aku.

NUR HIDAYAH BT BORHANUDIN

rminye kt intec,aku ade rmi peneman la nnt.muahahahah

afiquehidayat said...

alowh...same je bunyi..
yela2..i admit it.
ceh

yer..kat intec ramai..kurang sorg je nnti,aku. nge3(x aci)

.:.nurhidayah.:. said...

lupe nk gtau almaz dpt uk la,wat prep ky kyuem n kos sains aktuari under mara.

aqilah dpt us,wat prep kt inti college,kos scie n under jpa.

sakinah madzlan>farmasi>intec>ausmat>aussie>jpa

akhtar pown sme cuma die dpt nz

kAmiL said...

sori ar ak x dpt g umah acap radi...tp ak tgk acap steady lg..huhu..rmai gak kn zypher22 dpt ovc...sejuk perut ibu mngndung..

afiquehidayat said...

insyaAllah..moga jadi anak soleh semua nya..
moga lagi tenang hati ibu..

ayah aku ckp..
"moga tenang dlm kubur nnti ibu bpa"

itu yg kite sume mau!!

p/s-kamil,aku xbley comment kat blog ko pun! nape?

faiq zaini said...

alhmdulilah..

ramai success batch kte..

afiquehidayat said...

to faiqzani:
alhamdulillah..

♥ a q i l a h ♥ said...

wheeee..
ade my name lahh ;))
tq3

afiquehidayat said...

to aqilah...
haha,yup,u among da best of da best